Afsluitingsavond en huldiging kampioenen
Groepsfoto met kampioenen van het afgelopen seizoen.

Afsluitingsavond en huldiging kampioenen

Onze feestavond kwam een beetje later dan gepland en wel op zaterdag 17 juni. Het WK was dit jaar een beetje laat in het seizoen en hierdoor moest alles een beetje opschuiven. Tijdens het WK was het nog bloedheet maar nu moesten we het met een wolken dek doen. Nog even leek het er op dat het spannend ging worden maar al gauw liet de zon zich weer zien en hebben we met z’n allen kunnen genieten van een heerlijke barbecue.
Rond een uur of acht verplaatste het feestje naar binnen waar in de kantine alles al klaar stond voor een gezellig vervolg met fantastisch live muziek van Miranda en Manfred van de TCC-Band. Halverwege moest de muziek dan toch even uit want er moest nog gehuldigd worden.

Gehuldigd werden de mensen die het afgelopen seizoen een prachtige prestatie hebben neergezet bij het NK 20-2, NK Teams, Eindstand Selectie wedstrijden, NK Koppelen, NK individueel, Eindstand Beker en uiteraard het WK. En dat was een behoorlijke waslijst.
De volgende mensen werden in de bloemetjes gezet:  Albert van Urk, Alyssia Kroeze, Amanda Koops, Andries Duinkerken, Ciska de Jong, Elly Mensen, Francis Hekman, Gepke Wolgen, Gert Huizing, Hans Oudshoorn, Hennie Hoogeveen, Ilona Pol, Jannie Koops, Jannie Meppelink, Jans Sloots, Johan Oost, Larissa v.d. Bulk, Nico Stuut, Piet v.d. Bulk, Roelf Hekman. Er werd even extra stil gestaan bij de prestaties van Andries en Elly voor het behalen van de derde plaats tijdens het WK. Zij kregen naast de bloemetjes nog een gevuld envelopje. Daarnaast was er nog de bekendmaking van de nieuwe clubkampioen. De derde plaats in de clubcompetitie ging naar Piet van den Bulk, tweede werd Albert van Urk. Ook zij kregen allebei een gevuld envelopje. Een gevuld envelopje was er ook voor Hennie Hoogeveen die de eerste plaats bereikte in deze clubcompetitie en zij is dus Clubkampioen van dit seizoen. Ze mocht tevens een prachtige nieuwe wisselbeker in ontvangst nemen die ons is aangeboden door onze sponsor STRACQ-relatiegeschenken.

Daarna volgde uiteraard nog een groepsfoto en werd er nog heerlijk na gefeest.
1 van de leden liet zich nog overhalen om live te zingen, want als koorlid van verschillende koren wil je dat gewoon doen. Dus Rob van Oostrum hanteerde de microfoon en zong prachtig. Aan alle goede dingen komen een eind en dus helaas ook aan dit feestje. Het seizoen zit er op maar dat betekend niet dat het stil wordt in de zaal van de Brikkenmikkers.

 
De zomertraining is al weer in volle gang en dat betekend: kantjes gooien, splitsen, meeslepen, alle psychische aspecten, stand achter de bak, goed schoeisel, allerlei spelvormen en noem maar op. Je hoeft dus niet stil te zitten deze zomer.
Wil je ook mee doen, dat kan. Iedere vrijdag, aanvang: 19.30 uur. Gratis voor alle leden en niet leden betalen 2 euro inclusief een kopje koffie (aanmelden is niet nodig).
Daarnaast wordt er nog een Summersjoel georganiseerd en wel op zaterdag 1 juli. Zie hiervoor de kalender.
 
Voor foto’s en filmmateriaal van onze gezellige feestavond zie multimedia.
 
Rest ons nog iedereen een geweldige zomer te wensen en voor diegene die we niet zien op de zomertrainingen of op de Summersjoel graag tot ziens op de eerste clubavond van het nieuwe seizoen op dinsdag 5 september.