Haemme toiminnanjohtajan sijaista

Haemme toiminnanjohtajan sijaista

Tule kehittämään suomalaista rugbya! 
 
Etsimme Suomen Rugbyliitolle toiminnanjohtajan opintovapaan sijaista ajalle 1.9.2022-31.5.2023. Valittu henkilö toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana. SRL hankkii toiminnanjohtajan palvelut ostopalveluna kyseiseltä ammatinharjoittajalta.
 
Suomen Rugbyliitto (SRL) on lajiliitto, joka on ehtinyt jo yli 50 vuoden ikään. Suomen Rugbyliiton alla toimii tällä hetkellä hieman alle 20 jäsenseuraa aina Tallinnasta Ouluun asti sekä neljä maajoukkuetta. Lisätietoa Suomen Rugbyliitosta löydät nettisivuiltamme http://finland.rugby 
 
Toiminnanjohtajana vastaat Suomen Rugbyliiton päivittäisistä toiminnoista, kehitystyöstä, johdat suunniteltuja projekteja Suomen Rugbyliiton strategian mukaisesti ja olet aktiivisesti yhteydessä jäsenseuroihin, maajoukkueisiin sekä kansainvälisiin lajiliittoihin. Työtehtävien tarkka määrittely sovitaan yhdessä SRL:n hallituksen ja  kanssa. Toiminnanjohtaja raportoi SRL:n hallitukselle, joka tukee toiminnanjohtajan työtä. Työ on pääsääntöisesti toimisto- ja päivätyötä, mutta työnkuvasi vaatii myös matkapäiviä ja satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Matkakulut korvataan erikseen. Tarjoamme käyttöösi toimistotilamme Helsingissä Sporttitalossa, jossa toimii mm. 60 urheilujärjestöä sekä muita urheilutoimijoita, mutta etätyöt onnistuvat myös.
 
Toiminnanjohtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. liikunnan tai hallinnon alalta tai laajaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lajituntemus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 
Lähetä vapaaehtoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@finland.rugby 31.7.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakemusaikana.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa rugbyliiton puheenjohtaja Jatta-Mari Harju, info@finland.rugby
 
Työ alkaa 1.9.