Kauden 2022 sarjat ovat valmistuneet

Kauden 2022 sarjat ovat valmistuneet

 
Sarjat ovat pääsääntöisesti samanlaisia kuin viime kaudella ja tarkoitus on palata kaksinkertaisiin sarjoihin. Naisten I-divisioonassa tekee ensiesiintymisensä Oulu RC:n naisten joukkue. Lisäksi miesten II-divisioonaan liittyy mukaan uutena seurana ja joukkueena Turun rugbyakatemia sekä Seinäjoki Rugby tekee paluun kahden vuoden tauon jälkeen. 
 
Miehissä pelataan SM-sarjassa ja I-divisioonassa 15-rugbya, mutta II-divisioonassa pelaajamäärät ovat joustavammin sovittavissa joukkueiden kesken. SM-sarjassa ja I-divisioonassa pelataan välierät ja loppuottelut sekä I-divisoonan voittaja kohtaa karsinnassa SM-sarjan viimeiseksi sijoittuneen joukkueen. II-divisioonan voittaja ja sarjaporrasta ylemmäs nousija selviää suoraan runkosarjassa. I-divisioonan viimeinen tippuu alemmalle sarjatasolle. 
 
Naisten sarjoina ovat SM-sarja ja I-divisioona. I-divisioonassa pelaajamäärät ovat joustavia, koska tarkoituksena on saada sarjaan mukaan mahdollisimman paljon uusia joukkueita ja pelaajia. Suoraa sarjanousua -ja putoamista ei ole vaan uuden kauden alussa katsotaan mahdollinen nousijajoukkue. 
 
Sarjaohjelmat on seurojen hyväksyttävinä ja ne julkaistaan huhtikuun alussa. Kausi alkaa toukokuussa ja päättyy finaalitapahtumaan 1.10. 
 
Naisten SM-sarja: 
Helsinki RC
Jyväskylä RC 
Tampere RC 
Turku Swans 
WarriorsLinna 
 
Naisten I-divisioona:
KRJ Joensuu 
Oulu RC
Pori Rugby 
Saimaa Sharks 
WarriorsLinna2
 
Miesten SM-sarja:
Helsinki RC 
Jyväskylä RC
Kuopio RC 
OTS Porvoo 
Tallinn Kalev
Turku Eagles 
Warriors RC
 
Miesten I-divisioona: 
Espoo Ice Bears
Oulu RC 
Pori Rugby
Saimaa Sharks 
Tampere RC
 
Miesten II-divisioona: 
Helsinki RC2
Linna RC 
Seinäjoki Rugby 
Turun rugbyakatemia 
Warriors RC2